44.9000

Insecticid Draker 10.2 100 ml anti muste, gandaci, capuse, paianjeni, plosnite

Preț special 44,90 LEI Preț standard 59,99 LEI

Eficient impotriva: paienjeni

                           capuse

                           capuse curte

                           muste

                           tantari                      

                           gandaci

                           gandaci de bucatarie

                           paduchi

                           furnici

                           purici

 

Se poate utiliza in exterior, arbori, gard viu, gazon, iarba, pereti, terase etc.

Se poate utiliza in interiorul casei, apartamentului, scarii de bloc etc.

Nu conține solvenți, nu are miros, nu pătează și nu afectează plantele.

 

Elimină insectele prezente la momentul tratamentului și previne infestarea ulterioară pentru minim 2-3 săptămâni

Doza este de 25-40 ml/ 1 l apa in functie de speciile de insecte vizate.

 

Insecticid draker concentrat microîncapsulat cu acțiune eficienta și de lunga durată împotriva unui spectru larg de insecte

Descriere

Insecticid concentrat microîncapsulat Draker 10.2 cu acțiune eficienta și de lunga durată împotriva unui spectru larg de insecte.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 10,00 g
Tetrametrină 2,00 g
Piperonil butoxid 10,00 g
Apă și substanțe complementare
în cantitatea necesară pentru 100,00 g

CARACTERISTICI

DRAKER 10.2  este un insecticid concentrat microîncapsulat pe bază de apă, cu spectru larg de acțiune și efect de lungă durată. Nu conține solvenți, nu are miros, nu pătează și nu afectează plantele. Formula conține tetrametrină care are o acțiune insecticidă cu efect de impact, și cipermetrină, care reprezintă efectul rezidual, optimizat prin microîncapsulare. Practic, microcapsulele au rolul de a proteja substanțele active și de a asigura eliberarea treptată a acestora. DRAKER 10.2 elimină insectele prezente la momentul tratamentului și previne infestarea ulterioară pentru minim 2-3 săptămâni. Produsul este efcient împotriva unei game largi de insecte dăunătoare prezente în spațiile comerciale sau industriale și în locuințe (gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnițe, căpușe, peștișori de argint, insecte prezente în depozite și magazii, invadatori ocazionali, precum și acarieni).
Este eficient totodată și împotriva insectelor zburătoare precum: muște, tăuni, țânțari, musculițe și viespi care vin în contact cu suprafețele tratate, cum ar pereții, pardoselile, jaluzelele, perdelele, tapițeria, etc.

Draker 10.2 prospect

UTILIZARE

Locuințe, depozite, hoteluri, școli, spitale, clădiri publice, industrie alimentară, transport în comun, grajduri, garduri vii și peluze.
Medii interne: Aplicaţi soluţia insecticidă cu pompe normale de stropire, având grijă în special la zonele din perimetrul locuinţelor, plinte, colţuri şi fisuri, în spatele mobilelor, bucătării, cuptoare, frigidere, locuri de strângere a gunoiului, servicii sanitare şi în locurile în care se pot construi cuiburi sau prin care pot trece insecte. Pentru insectele zburătoare, trataţi suprafeţele acolo unde insectele au tendinţa de a se opri. Dacă se tratează crescătorii/ferme, scoateţi animalele înainte de a a aplica tratamentul şi apoi aerisiţi încăperea înainte de a aduce animalele înapoi.
Medii externe: Aplicaţi pe pereţi, ferestre, pervazuri, colţuri, garduri vii, locuri de acumulare a gunoaielor. Pentru a preveni şi a împiedica reinfestarea mediilor interne, se recomandă pulverizarea perimetrului extern al locaţiilor pe o înălţime de aproximativ 1 metru şi în acelaşi timp fâşia de teren înconjurătoare pe o lăţime de 1 metro.
DOZE DE UTILIZARE: Pentru tratamente ale suprafeţelor neabsorbante de la 5 până la 10 ml per litru de soluţie în funcţie de gradul de infestare; pe suprafeţe absorbante (precum pereţi nefinisaţi) de la 10 la 20 ml per litru de soluţie. Pentru muşte şi gândaci de bucătărie de la 10 la 30 ml per litru de soluţie.

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Insecticid Draker 10.2 100 ml anti muste, gandaci, capuse, paianjeni, plosnite


Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!