26.84

Insecticid DRAKER RTU anti muste, gandaci, capuse, paianjeni, plosnite

Rating:
100% of 100
26,84 LEI

DRAKER RTU este un insecticid/acaricid lichid microîncapsulat, gata de folosire

Descriere

Insecticid lichid microîncapsulat cu acțiune eficientă și de lungă durată împotriva unui spectru larg de insecte.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 0,3 g
Tetrametrină 0,06 g
Piperonil butoxid 0,3 g
Apă și substanțe complementare
Formula în cantitatea necesară pentru 100,00 g

CARACTERISTICI

 

DRAKER RTU  este un insecticid/acaricid lichid microîncapsulat, gata de folosire, cu un larg spectru de acţiune şi cu persistenţă pe termen lung. Formula conține tetrametrină care are o acțiune insecticidă cu efect de impact și cipermetrină, care reprezintă efectul rezidual, optimizat prin microîncapsulare. Practic, microcapsulele au rolul de a proteja substanțele active și de a asigura eliberarea treptată a acestora. DRAKER RTU elimină insectele prezente în momentul aplicării tratamentului şi previne apariţia unor infestări ulterioare pentru o perioadă de 2-3 săptămâni.
Produsul este eficient în combaterea puricilor, căpuşelor, gândacilor de bucătărie, a furnicilor, gândacilor, acarienilor, păianjenilor, peştişorilor de argint şi a altor insecte târâtoare ce infestează mediile interne şi externe a construcţiilor şi clădirilor.
Este eficient şi împotriva insectelor zburătoare precum ţânţari, inclusiv ţânţarul Tigru, muşte, tăuni, viespi şi musculiţe. De fapt, elimină insectele care intră în contact cu suprafeţele tratate precum pereţi, garduri vii, podele, covoare, perdele, etc.

Draker 10.2 prospect

UTILIZARE

Locuințe, depozite, hoteluri, școli, spitale, clădiri publice, industrie alimentară, transport în comun, grajduri, garduri vii și peluze.
Se distribuie uniform în locurile în care sunt prezente insectele sau prin care pot trece insecte în special la colţuri, fisuri, locuri de îmbinare, plinte, în spatele şi sub mobilier, aparate electrocasnice, chiuvete. În cazul furnicilor, distribuiţi în special în locurile de trecere: glafuri, praguri, pervazuri, balcoane, colţuri. Pentru ţânţari, trataţi gardurile vii şi zonele verzi din preajma locului în care vă petreceţi timpul. În mod normal, 500 ml sunt suficienţi pentru a trata o suprafaţă de 20-30 metri pătraţi.

Recenzii 2

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Insecticid DRAKER RTU anti muste, gandaci, capuse, paianjeni, plosnite


Rating-ul dumneavoastră