32.1800

Zmeura BonBon Yummy

Preț special 32,18 LEI Preț standard 49,77 LEI

Acest nou cultivar de zmeura compact este ideal pentru cultivarea în containere care se pot amplasa pe  terasă, balcon, bucatarie.

Aceasta varietate noua de zmeură este excepțional de ușor de cultivat și întreținut.

Zmeura BonBonBerry produce fructe delicioase din iulie până în toamnă

Tulpinile sale sunt fără spini, ușurând colectarea fructelor care sunt de o culoare foarte gustoase.

Plantele se livreaza in container de 2.5 litri, care este suficient pentru ca aceasta planta sa se dezvolte si sa produca multe fructe delicioase.

Descriere

Zmeura BonBonBerry Yummy este o varietate cu port pitic de zmeură.

Aceasta varietate noua de zmeură este excepțional de ușor de cultivat și întreținut. Crește până la o înălțime de 50 cm și o circumferinta similară. ceea ce o face perfecta pentru plantarea în containere pe terasă, balcon sau terasă. Tulpinile sunt fără spini, ceea ce facilitează culesul.

BonBonberry este un este o varietate „primocane”, ceea ce înseamnă că produce fructe pe tulpinile anuale, ceea ce înseamnă că vei obține fructe chiar în primul an!

Deoarece fructifică pe lăstarii anuali necesita tăierea lăstarilor primăvara. La taiere nu se mai lasa nici un lastar lemnos, ci se va permite cresterea lasatarilor erbacei din radacina. Operatiunea se recomanda sa se faca in luna februarie. Desigur, daca se doreste obtinerea de productii mai rapide se pot lasa si tulpinile lemnoase, dar trebuie avut in vedere ca in acest caz productia per total va fi mai mica.

Tulpinile sale sunt fără spini, ușurând colectarea fructelor care sunt de o culoare roșie, ovale, ușor conice si foarte gustoase.

Este potrivită pentru consumul direct de fructe proaspete sau preparate culinare precum in iaurt, prajituri, placinte, checuri, cocktailuri sau preparate intr-o dulceata sau inghetata delicioasa.

Zmeura BonBonBerry Yummy este autofertila (nu are nevoie de alte varietati de zmeura pentru polenizare) și necesită puțină întreținere.

Zmeura BonBonBerry produce fructe delicioase din iulie până în toamnă și crește cel mai bine pe soluri fertile, umede, care necesită o poziție insorita. Este rezistent la îngheț și rezistă până la -30°C.

Frunzele sunt de un verde deschis placut, iar planta infloreste in abundenta in mijlocul verii. O multime de fructe mari, de un rosu deschis, dulci si zemoase incep sa apara din luna Iulie. Fructele sunt bogate in antioxidanti si antociani.

Acest nou cultivar de zmeura compact este ideal pentru cultivarea în containere care se pot amplasa pe  terasă, balcon, bucatarie.

Zmeura se livreaza in container de 2.5 litri. Se poate pastra fara probleme in containerul in care se livreaza. Daca se doreste replantarea intr-un alt container, nu va recomandam ca acel container sa aiba mai mult de 20 de litri.

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Zmeura BonBon Yummy


Rating-ul dumneavoastră