1421.6

Suflanta Stihl BG 56 motorizată

1.421,60 LEI

Suflanta Sthil degajează rapid suprafeţele de frunze şi iarba cosită

Descriere

Suflantă Sthil BG 56 înlătura rapid suprafețele cu iarbă cosită și frunze având o bună greutate specifică.

Stihl BG 56 este echipat cu un motor 2-MIX și duză plată

DOTARE DE SERIE

Ochelari de protecţie: Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală.

Comenzi monobloc: Elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Mânerul ergonomic cu elementele de comandă este poziţionat deasupra centrului carcasei. Comandarea aparatelor se face simplu şi confortabil, deoarece mâna rămâne pe mâner. Aparatele pot fi purtate după dorinţă, pe dreapta sau pe stânga.

Pompă manuală de combustibil: Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii. Toate motouneltele pentru îngrijirea spaţiilor verzi şi toate suflantele dispun de o pompă de combustibil manuală.

Cu ajutorul de nădejde la curăţenie oferit de STIHL, munca istovitoare cu mătura şi grebla devine istorie. În funcţie de necesitate - de ex. teren, trotuar, parcare - se poate alege între diversele clase de putere ale utilajelor STIHL, de asemenea şi cu catalizator.

Garanție

  • persoane fizice 2 ani
  • persoane juridice 1 an

Date tehnice:

- Putere: 0,7/1,0 kW/CP; - Debit de aer: 710 m³/h Max.; - Debit de aer: 730 m³/h; - Viteza maximă a aerului: 64 m/s; -Greutate: 4,1 kg

- Capacitate cilindrică: 27,2 cm³; - Nivel de presiune acustică: 90 dB; -Nivel de putere acustică: 105 dB; -Nivel de vibraţii: 7,5 m/s²

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Suflanta Stihl BG 56 motorizată


Rating-ul dumneavoastră