19.23

Statie de intoxicare Pratico Ratti

Rating:
87% of 100
19,23 LEI
Stație de intoxicare pentru amplasarea momelilor raticide. Momeala rodenticidă trebuie introdusă într-un recipient corespunzător, pentru a fi protejată împotriva agenţilor atmosferici, a înghiţirii accidentale de către copii, de către speciile non-vizate şi a răspândirii în mediul înconjurător.
Descriere

Stație de intoxicare pentru amplasarea momelii raticide

DIMENSIUNI

Lungime 25 cm
Lățime 17,2 cm
Înălțime 8,4 cm

CARACTERISTICI

Staţiile de intoxicare sunt recipiente/cutii speciale ce permit menţinerea în siguranţă a raticidelor. Momeala rodenticidă trebuie introdusă într-un recipient corespunzător, pentru a fi protejată împotriva agenţilor atmosferici, a înghiţirii accidentale de către copii, de către speciile non-vizate şi a răspândirii în mediul înconjurător.
PRATICO RATTI este o stație de intoxicare pentru șoareci şi şobolani, fabricată din material plastic turnat, este dotată cu o închizătoare de siguranță. Este o stație de intoxicare în care se utilizează momeală pentru deratizarea ariilor interne şi externe. Stația este versatilă și adaptată oricărui tip de momeală (pastă, granule, cereale, cuburi parafinate, etc). Poate fi dotată cu tije metalice pentru cuburile parafinate sau cu tăvi speciale din plastic.

UTILIZARE

Uz exterior (grădini / zone urbane / fabrici / gropi de gunoi/etc…)
Uz interior (magazine/birouri/restaurante/locuinţe/ferme/etc…)
Mod de utilizare: deschideţi capacul staţiei, introduceţi în interior momeala, închideţi capacul şi blocaţi-l, apoi fixaţi staţia la perete sau în alte locuri frecventate de rozătoare, evitând obstrucţionarea intrărilor acesteia.

Recenzii 1

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Statie de intoxicare Pratico Ratti


Rating-ul dumneavoastră