33.83

Statie de intoxicare Beta

Rating:
87% of 100
33,83 LEI
Stație de intoxicare Beta cu cheie pentru amplasarea raticidelor. Momeala rodenticidă trebuie introdusă într-un recipient corespunzător, pentru a fi protejată împotriva agenţilor atmosferici, a înghiţirii accidentale de către copii, de către speciile non-vizate şi a răspândirii în mediul înconjurător.
Descriere

Stație de intoxicare cu cheie pentru amplasarea raticidelor

DIMENSIUNI

Lungime 22,5 cm
Lățime 19 cm
Înălțime 10 cm

CARACTERISTICI

Staţiile de intoxicare sunt recipiente/cutii speciale ce permit menţinerea în siguranţă a raticidelor. Momeala rodenticidă trebuie introdusă într-un recipient corespunzător, pentru a fi protejată împotriva agenţilor atmosferici, a înghiţirii accidentale de către copii, de către speciile non-vizate şi a răspândirii în mediul înconjurător. BETA este o stație de intoxicare pentru șoareci și șobolani, din material plastic dur. Prevăzută cu un compartiment lateral de hrănire pentru amplasarea momelei, o închizătoare de siguranță dublă cu cheie şi un sistem de fixare la perete. Este o stație de intoxicare în care se poate folosi în sigurantă otrava cu scopul deratizării ariilor interne şi externe. Este adaptată pentru toate tipurile de momeală: de tip pastă, de tip pulbere, parafinată si lichidă. Stația este dotată în interior cu o vaschetă pentru momeală, cu un cârlig metalic în care se poate pune în siguranță momeala parafinată și mai este dotată cu o cheie din plastic pentru a putea bloca capacul.

UTILIZARE

Uz exterior (grădini / zone urbane / fabrici / gropi de gunoi/etc…)
Uz interior (magazine/birouri/restaurante/locuinţe/ferme/etc…)
Mod de utilizare: deschideţi capacul staţiei utilizând cheia din dotare; introduceţi în interior momeala, utilizând accesoriile pe care le aveţi la dispoziţie; închideţi capacul şi blocaţi-l apoi fixaţi staţia la perete sau în alte locuri frecventate de rozătoare, utilizând accesoriile din dotare, evitând obstrucţionarea intrărilor acesteia.

Recenzii 1

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Statie de intoxicare Beta


Rating-ul dumneavoastră