9290

Robotul de tuns iarba Viking MI 632 P

9.290,00 LEI

Robotul pentru tuns gazonul Viking  MI 632 P pentru intretinerea suprafetelor de gazon de pana la 4.000 metri patrati

Descriere

Robotul pentru tuns gazonul Viking, MI 632 P, 30 cm, Li-Ion asigura o economie de timp / castig de timp liber datorat automatizarii complete a ingrijirii gazonului.
Are capacitatea de incarcare a acumulatorului de 194 Wh, este partenerul de incredere pentru intretinerea suprafetelor de gazon de pana la 4.000 metri patrati chiar si in panta (cu grad de inclinare de pana la 35 la suta) este capabil sa isi urmeze programul fara probleme si mentine aceeasi dimensiune a intregului covor de verdeata, cu ajutorul unui cutit rezistent de maruntire. Extrem de inteligent: la fiecare oprire a cutitului, se schimba directia de taiere a acestuia. Astfel cutitul se toceste uniform

Acest model poate sa fie folosit si in zone cu vegetație deasă și terenuri accidentate, chiar și zonelor cu înclinații ușoare, de până la 30%. Roțile, pe lângă faptul că sunt silențioase, au o funcție de autocurățare. Sistemul integrat anti-furt emite un semnal acustic de avertizare atunci când acesta este mișcat, ridicat neautorizat sau lovit.

Produsul beneficiază de o stație de andocare, iar datorită sistemului său inteligent, robotul se deplasează singur pentru a-și reîcărca acumulatorii, ba chiar este capabil să decidă singur dacă este necesară o încărcare rapidă ( în situația de continuare a operațiunii de tăiere) sau una în modul normal, adică economică.

Viking iMow 632 P este dotat cu stație de andocare, cuțit, cablu perimetru de 300 m, 300 de cleme de fixare, ștecher cablu (2 bucăți), elemente de legătură (3 bucăți).

Garanție

  • persoane fizice 2 ani
  • persoane juridice 1 an

Date tehnice: -Suprafața optimă de gazon: 2000 m²; -Suprafața maximă de gazon: 4000 m²; -Timp de lucru: 150 min;

-Lățime de tăiere: 30 cm; -Greutate: 12,4 kg; -Număr de rotații: 3150 U/min; -Capacitate acumulator: 194 Wh

Dotări serie: -Stație de andocare; -Consolă detașabilă de comandă; -Mecanism de mărunţire;

-Protecție integrată anti-furt; -Roți cu profil de tracțiune; -Pachetul de livrare MI 632

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Robotul de tuns iarba Viking MI 632 P


Rating-ul dumneavoastră