9200

Robot de tuns iarba Viking MI 632

9.200,00 LEI

Robotul de tuns iarba MI 632 reuşeşte să întreţină suprafeţe de până la 3000 m² într-un timp scurt.

Descriere

Robotul pentru tuns gazonul VIKING iMow MI 632.0 este o solutie complet automata pentru ingrijirea gazonului cu suprafata de pana la 3000 metri patrati chiar si cu grad de înclinare de pana la 35 %. Odata setat iMow isi respecta programul de lucru si isi mentine permanent covorul de verdeata la acelasi inaltime. Este echipata cu un cutit de maruntire, care dupa fiecare oprire isi schimba sensul de rotatie, asigurand astfel o uzura uniforma si durata de viata mai mare al cutitului.

Echipat cu un plan dinamic de tăiat iarba şi sistem inteligent de încărcare, robotul de tuns iarba MI 632 reuşeşte să întreţină suprafeţe de până la 3000 m² într-un timp scurt. Dumneavoastră spuneţi când, iar robotul tunde - de exemplu o suprafaţă de 1.000 m² în interval de o săptămână, cu timp de lucru efectiv de 13,5 ore. În cadrul intervalului de timp fixat - aşa-numitul timp activ - utilajul decide singur, dacă să recupereze procesul de tăiere întrerupt (de ex. din cauza ploii) la un moment dat, mai târziu.

Viking MI 632 dispune de o consolă detașabilă de comandă, cu display LCD luminos, iar pentru programarea utilajului nu este necesar să vă aplecați, putând să faceți comanda și manual. În situația în care plouă sau se descarcă acumulatorii, robotul se deplasează singur în stația de endocare și își încarcă acumulatorii. El beneficiază de un sistem inteligent de încărcare, cu ajutorul căruia poate decide dacă este nevoie de o încărcare normală (economică) sau de una rapidă, atunci când există necesitatea de continuare a operațiunii de tăiere.

Garanție

  • persoane fizice 2 ani
  • persoane juridice 1 an

Date tehnice: -Suprafață optimă de gazon: 1000 mp; -Suprafața maximă de gazon: 3000 mp; -Timp de lucru: 90 min;

-Numar de rotații: 3150 U/min; -Lățime de tăiere: 30 cm; -Greutate: 12 kg; -Capacitate acumulator: 130 Wh

Dotări serie: -Stația de andocare; -Consolă detașabilă de comandă; -Mecanism de mărunţire;

-Protecția integrată anti-furt; -Roți cu profil de tracțiune; -Pachetul de livrare MI 632

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Robot de tuns iarba Viking MI 632


Rating-ul dumneavoastră