5800

Robot de tuns gazonul Viking iMow MI 422 P

5.800,00 LEI

Robotul Viking MI 422 P este destinat pentru tunsul gazonului pe suprafete de pana la 1000 m²

Descriere

Robotii de tuns iarba iMow de forma compacta din seria de modele MI 4 sunt in elementul lor pe suprafete de gazon mici si medii: MI 422 P prelucreaza suprafete de pana la 1000 m² - realizand un aspect perfect in timpul cel mai scurt. Gazonul devine astfel disponibil pentru joaca si recreere. MI 422 P sfideaza suprafetele deosebit de deluroase: el domina pante de pana la 40%. Afisajul LCD cu interfata utilizator intuitive face programarea deosebit de simpla.

Timpul redus săptămânal de tundere, ușurința cu care poate fi utilizat, ergonomia maximă pe care o oferă, adaptabilitatea și siguranța de care dă dovadă robotul iMow MI 422 P fac din acesta unul dintre cele mai utile mașinării destinate îngrijirii gazonului. 

Dintre dotările pe care MI 422 P le deține menționăm următoarele: bară de protecție, senzor de ploaie, roți motrice, roți ajutătoare, mufă diagnostic, mâner de purtare, masă de tundere cu cuțit de mărunțire și disc de curățare, capotă deplasabilă, panou de control, reglare a înălțimii de tundere, buton pentru STOP de urgență etc. 

Robotul tunde cu o lățime de 20 cm, are o baterie de 80 Wh, un timp de încărcare de 1,5 h și o viteză de deplasare de 0,40 m/s. La 1000 m2 funcționează circa 51 h / săptămână din care tunde circa 24 h / săptămână. Își calculează planul de tundere în mod automat astfel încât timpul petrecut pe gazon să fie cât mai scurt cu putință, ceea ce-ți oferă ție și familiei tale posibilitatea de a vă bucura cum se cuvine de rezultatele muncii sale. 

Robotul mai dispune de o interfață de utilizator avansată și prietenoasă, de o aranjare funcțională a butoanelor, de un afișaj ușor de citit indiferent de condițiile de lumină și de o programare fără erori care îl face prietenos și pentru persoanele non-tehnice. 

Garanție

  • persoane fizice 2 ani
  • persoane juridice 1 an

Date tehnice:-Suprafața maximă: 1000 metri pătrați; -Timp activ: 51 h / săptămână; -Timp tundere: 24 h / săptămână; -Lățime tundere: 200 mm

-Înălțime tundere: 20 - 60 mm; -Viteză: 0,40 m/s; -Turație cuțit: 4450 U/min; -Înclinație pantă: 40% ;-Baterie: 80 Wh ;-Greutate: 9 kg

-Nivel zgomot: 62 dB ;-Navigare: aleator

Dotări serie

-Stație andocare cu 4 țăruși ;-Sursă alimentare; -iRuletă 2 bucăți ;-Conectori fire perimetru 3 bucăți ;-Conector sursă 2 bucăți

-Fir de 200 m lungime; -Țăruși 225 bucăți ;-Senzor ridicare ;-Senzor în bară ;-Senzor înclinare ;-Viteză adaptabilă

-Alarmă ;-Buton STOP

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Robot de tuns gazonul Viking iMow MI 422 P


Rating-ul dumneavoastră