64.2800

Repelent pentru reptile și șerpi

Preț special 64,28 LEI Preț standard 78,57 LEI
Granule pe bază de esențe naturale cu miros neplăcut pentru reptile, precum șerpi sau șopârle
Descriere

Granule pe bază de esențe naturale cu miros neplăcut pentru reptile, precum șerpi sau șopârle.

COMPOZIȚIE

Esențe aromatice active cu acțiune repelentă împotriva reptilelor

CARACTERISTIC

Produs sub formă granulară folosit pentru îndepartarea și alungarea reptilelor din perimetrele exterioare, datorită esențelor aromatice active din care este compus. Este inofensiv pentru plante şi animale. Nu substituie tratamentele clasice prezente în comerț folosite pentru uciderea reptilelor dar reprezintă o soluție ideală atunci când nu se poate sau nu se dorește utilizarea substanțelor otrăvitoare. Caracteristica principală este cea de a ține departe de suprafața tratată reptilele (cum sunt șerpii), fără a fi dăunător pentru aceștia, pentru mediu sau alte animale..

UTILIZARE

Se poate folosi în toate locurile unde este prezentă infestarea cu reptile sau acolo unde se dorește prevenirea acesteia (grădini, peluze, straturi de flori etc.). Se poate folosi de fiecare dată când este prezentă infestarea sau se dorește prevenirea întoarcerii reptilelor.
Dozare:Împrăștiați un capac dozator de produs (acesta fiind doza ideală pentru cca 1 m²) de-a lungul traseelor frecventate de reptile și locurile unde se bănuiește prezența lor. În cazul uzului extern este posibilă creșterea dozei pentru obtinerea rezultatului scontat într-un timp foarte scurt.
Durata:Aproximativ o săptămână. Se tratează așadar săptămânal suprafața până la dispariția infestarii. Ploaia și irigațiile abundente reduc eficacitatea tratamentului, în acest caz este necesară repetarea lui.

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Repelent pentru reptile și șerpi


Rating-ul dumneavoastră