197.57

Raticid momeala Vebitox Broma Pasta 5 kg

Rating:
100% of 100
197,57 LEI

Momeală otrăvită, sub formă de pastă proaspătă cu seminţe de floarea-soarelui, gata de utilizare, pentru șoareci și șobolani.

Descriere

Momeală otrăvită, sub formă de pastă proaspătă cu seminţe de floarea-soarelui, gata de utilizare, pentru șoareci și șobolani.

COMPOZIȚIE

Brodifacoum 0,005 g
Benzoat de denatoniu 0,001 g
Excipienți, amelioratori de gust şi coloranți q.s. ad 100 g

CARACTERISTICI

Vebitox Broma Pasta este o momeală rodenticidă gata de utilizare, bazată pe o substanță anticoagulantă, cunoscută sub numele de bromadiolonă, eficientă împotriva șoarecilor de casă (Mus musculus), șobolanului gri (Rattus norvegicus) și șobolanului negru (Rattus Rattus), chiar și după o singură ingestie. Vebitox Broma Pasta conține o substanță amară menită să prevină ingestia accidentală de către copii şi animalele non-vizate. Conține Bromadiolon, cel mai folosit anticoagulant în lupta împotriva șoarecilor și șobolanilor. Ingestia unei singure doze este suficientă în combaterea rozătoarelor. Formula şi conținutul înalt de grăsimi organice fac produsul foarte atractiv pentru şoareci şi şobolani. Nu se deshidratează, rezistă la umiditate.

Bucaţile de pastă înfășurate în hârtie de filtru, sunt ușor de poziționat și permit verificarea începerii consumului. Pot fi ușor îndepărtate la terminarea tratamentului. Au formă de bucată de hrană cu un conținut ridicat de grăsimi organice selectate, grasimi ce menţin aroma şi suscită interesul rozătoarelor. Atractivitatea extraordinară care o exercită asupra rozătoarelor asigură un control simplu al infestării. În prezența altor mâncăruri, s-a demonstrat că rozătoarele preferă momeala pe bază de aluat. Vebi a fost una dintre primele companii din lume care a dezvoltat aceasta formula. Din punct de vedere al formulei, poate fi considerată cea mai completă momeală existentă.

UTILIZARE

Vebitox Broma Pasta poate fi utilizată în interiorul și în jurul clădirilor industriale, instituții, depozite şi în arii deschise (inclusiv în depozite de marfă și stivele de marfă de pe nave), rurale, civile, locuințe, cantine, garaje, cămări, grădini și arii externe.
Momeala trebuie să fie utilizată exclusiv în recipiente adecvate ce nu pot fi deschise accidental, marcate în mod corespunzător, disponibile în comerț. Recipientele cu momeală trebuie să fie plasate într-un mod sigur pentru a reduce la minim riscul de manipulare şi ingestie accidentală de către copii sau animale non-țintă. Verificați întotdeauna ca recipientele să fie asigurate în mod corespunzător și ca momeala să nu poată fi târâtă de rozătoare. Observați aria de infestare şi puneți recipientele cu momeala în vizuini de-a lungul rutelor de tranzit ale rozătoarelor şi în locurile în care acestea apar mai frecvent. Produsul nu este destinat utilizării permanente. Organizați tratamente ce durează maxim 6 săptămâni.

  • În caz de infestare cu șobolani, utilizați stații de intoxicare cu cel mult 100 g de momeală. Poziționați stațiile de intoxicare la interval de 10 m reducând intervalul la 5 m în caz de infestare gravă (60-100 g/10 m²). După amplasarea momelilor, evitați mutarea sau deranjarea stațiilor de intoxicare timp de câteva zile. Dacă nu se observă activitate în decurs de 7-10 zile, mutați momelile în zone cu activitate mai accentuată.
  • La șoareci, folosiți 20-40 g produs/stație de intoxicare. Poziționați stațiile de intoxicare la interval de 5 m reducând intervalul la 2 m în caz de infestare gravă (40 g/5 m²). Șoarecii sunt foarte curioși, o caracteristică care poate îmbunătăți eficiența tratamentului. Se recomandă mutarea momelilor la interval de 2-3 zile în momentul inspectării sau reîncărcării stațiilor de intoxicare.

Mortalitatea rozătoarelor: 4 – 10 zile de la ingestie.

Vebitox Broma Pasta 200 gr.- 60 bucati/cutie

Recenzii 2

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Raticid momeala Vebitox Broma Pasta 5 kg


Rating-ul dumneavoastră