178.4600

Kit intretinere profesionala Barnel B New

Preț special 178,46 LEI Preț standard 195,35 LEI

Acest set asigura intretinerea uneltelor tale Barnel si nu numai.

Setul este compus din:

-Solutie de curatare B clean care indeparteaza efficient seva si reziduurile uscate care raman pe lamele foarfecelor in urma taierilor.

-Ulei de lubrifiere B Oil - solutie ingenioasa si inovatoare se aplica in rezervorul pentru ulei al foarfecei si se elibereaza treptat pe parcursul utilizarii

- Pila de ascutit B sharp- diamantata cu doua fete este ideala pentru mentinerea foarfecilor, a foarfecilor la doua maini, a cutitelor de altoit, a cutitelor si a altor unelte intr-o stare perfecta

MADE IN USA

Descriere

Acest set asigura intretinerea uneltelor tale Barnel si nu numai. Setul este compus din:

- Solutie de curatare B clean care indeparteaza efficient seva si reziduurile uscate care raman pe lamele foarfecelor in urma taierilor. Mod de utilizare: aplicare ușoară, pulverizarea se face direct pe lamă și se indepărtează cu uservețel. Recomandat pentru intretinerea foarfecelor și funcționarea lor optimă.

- Ulei de lubrifiere B Oil - solutie ingenioasa si inovatoare se aplica in rezervorul pentru ulei al foarfecei si se elibereaza treptat pe parcursul utilizarii. Este un procedeu simplu menit sa usureze munca si timpul dumneavoastra!

- Pila de ascutitB sharp- diamantata cu doua fete este ideala pentru mentinerea foarfecilor, a foarfecilor la doua maini, a cutitelor de altoit, a cutitelor si a altor unelte intr-o stare perfecta. Pila este alcatuita dintr-o fata fina respectiv o fata rugoasa .

Greutate:

Solutie de curatare B-clean: 45 mL

Ulei de lubrifiere B-Oil: 15mL

Pila de ascutit B sharp: 30 grame

Dimensiune:

Solutie de curatare B-clean: 11.4 cm

Ulei de lubrifiere B-Oil: 11 cm

Pila de ascutit B sharp: 15 cm

MADE IN USA

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Kit intretinere profesionala Barnel B New


Rating-ul dumneavoastră