29.95

Duracid Spray 500 ml – gândaci de bucătărie

29,95 LEI

DURACID  este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburătoare şi târâtoare

Descriere

Insecticid aerosol gata pentru a fi folosit pentru combaterea insectelor- gândaci de bucătărie, furnici, muște și țânțari.

UTILIZARE

Recomandat pentru locuințe, spații domestice, pervazuri, uși, terase, etc.
Împotriva insectelor zburătoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depăşi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci când este necesar şi a se pulveriza în sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.
Contra insectelor târâtoare (gândaci, furnici şi alte insecte târâtoare) a se stropi produsul îndreptând jetul spre locurile prin care insectele trec sau în care îşi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele uşilor şi ferestrelor, în crăpături, sub mobilier, în apropierea coşului de gunoi.

CARACTERISTICI

DURACID  este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburătoare şi târâtoare precum muşte, ţânţari, tăuni, viespi, gândaci, furnici. Datorită compoziţiei, are o acţiune insecticidă dublă, de combatere şi reziduală. Din acest motiv, jetul trebuie să fie îndreptat nu numai în aerul din mediul înconjurător, ci şi spre suprafeţele din mediul care se doreşte a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate în apă, DURACID este folosit în dezinsecţia mediilor înconjurătoare, a comunităţilor, a hotelurilor, a depozitelor şi a magaziilor.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 0,125 g
Tetrametrină 0,25 g
Piperonil butoxid 1,250 g
Apă și substanțe complementare
în cantitatea necesară pentru 100 g

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Duracid Spray 500 ml – gândaci de bucătărie


Rating-ul dumneavoastră