11.95

Duracid - insecticid pentru furnici

Rating:
100% of 100
11,95 LEI
Insecticid piretroid sub formă granulară gata de utilizare cu efect de lungă durată pentru furnici si alte insecte taratoare.
Descriere

Insecticid piretroid sub formă granulară gata pentru a fi folosit, cu efect de lungă durată și acțiune insecticidă puternică impotriva furnicilor si altor insecte taratoare

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 0,6 g; Benzoat De Denatoniu 0,001 g
în cantitatea necesară pentru 100 g

CARACTERISTICI

DURACID PENTRU FURNICI este o momeală insecticidă granulară cu conţinut de zahăr, cu o formulă special concepută împotriva furnicilor. Este o momeală micro-încapsulată pe bază de cipermetrină. Micro-încapsularea ingredientului activ crește cu succes eficacitatea produsului: după ingerarea momelii, furnica nu moare imediat și are timp să se întoarcă în colonie. Împărţirea granulelor de momeală între diferiți membri ai coloniei ajută la diseminarea insecticidului, dând naștere la un efect în lanț care va distruge cuibul în întregime.

UTILIZARE

DURACID PENTRU FURNICI este recomandat pentru tratamente interioare și exterioare în mediul rural, zootehnic (sălile de muls, boxe, adăposturi de animale, ferme și grămezi de gunoi de grajd), civile (școli, spitale, cinematografe, magazine, barăci, hoteluri, restaurante și cantine) și industriale (cum ar fi industria alimentară).
DURACID PENTRU FURNICI trebuie folosit ca atare, distribuind produsul peste sau în apropierea cuibului sau pe suprafețele unde furnicile sunt o prezență constantă, la o doză de 15-20 g /m2.

Duracid furnici 100 gr - 50 bucati/cutie

Duracid furnici 150 gr - 30 bucati/cutie

Recenzii 3

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Duracid - insecticid pentru furnici


Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!