2390

Atomizor STHIL SR 450 - 14 L

2.390,00 LEI

Atomizorul Stihl SR 450 este confortabil cu raza mare de actiune si functie suplimentara de imprastiere.

Descriere

Pulverizator Stihl SR 450 este confortabil cu raza mare de actiune si functie suplimentara de imprastiere. Prezintă o funcție suplimentară de împrăștiere și este extrem de ușor de utilizat. Posedă sistemul ElastoStart, cu ajutorul căreia se reduc forțele de șoc, ce solicită mușchii și articulațiile.

Elementul de amortizare se situează în mânerul de pornire, care se dilată în funcție de forța de tracțiune, contribuind la un proces de pornire uniform. Are un sistem optimizat de imprastiere. Trecerea de la functia de pulverizare la cea de imprastiere se face in cateva secunde, fara sa necesite alte unelte. Raza de actiune pe orizontala este 14,5 m.

Dotare de serie

Centură de purtare

Pulverizatoarele sunt pevăzute cu un sistem portabil practic. În timpul lucrului repartizarea avantajoasă a greutăţii cu unitatea motorului se percepe foarte bine în spate

Mâner multifuncţional

Elementele de comandă ale motorului sunt integrate în acest mâner. Ventilul pentru împrăştierea conţinutului se poate acţiona comod cu o singură mână. Aceasta are ca efect împrăştierea eficientă fără pierderi a substanţei de pulverizat.

Sistem anti-vibraţii

Sistemul antivibraţii la pulverizatoare menajează în mod eficient musculatura spatelui. Tampoanele din cauciuc reduc transmiterea vibraţiilor de la motor. Astfel la mâner se simt extrem de puţine vibraţii, ceea ce face lucrul confortabil iar forţele sunt menajate.

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

Date tehnice:

Capacitate cilindrică:

63,3 cm³

Capacitatea rezervorului:

1,7 l

Debit maxim de aer: 

1300 m³/h

Greutate: 

12,8 kg

Raza de acţiune orizontală:

14,5 m

Volum al rezervorului de soluţie:

14 l

Nivel de presiune acustică: 

101,0 dB(A)

Garanție

  • persoane fizice 2 ani
  • persoane juridice 1 an
Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Atomizor STHIL SR 450 - 14 L


Rating-ul dumneavoastră