19.9900

Arbust Duke planta afin 1.4 L produs in Romania

Rating:
100% of 100
Preț special 19,99 LEI Preț standard 27,99 LEI

Varietatea Duke este cea mai răspândita varietate de afin din lume

Produce o recoltă uriașă, gustoasă și sănătoasă de care se va bucura întreaga familie.

Un arbust Duke va produce 6-10 kilograme de fructe pe an

Este o planta foarte rezistenta la inghet, rezistand pana la -35 grade C

Descriere

Afinul necesita un sol acid, mereu umed si bine drenat. Se recomanda sa fie expus la soare pe intreaga durata a zilei. Poate fi crescut in sol, sau in ghiveci sau in container, bineinteles cu solul potrivit.

Duke este un cultivar de afin cu tufa inalta. Fructele se matureaza la inceputului sezonului de recoltat afine. O planta Duke va produce 6-10 kilograme de fructe pe an. Mărimea fructelor este medie spre mare, cu o aromă bună. Când arbustul Duke ajunge la maturitate, va atinge o înălțime de 1,5 până la 2 metri, cu o formă verticală compactă. Toamna, frunzele vor deveni portocalii și galbene, oferind un balet de culori deosebit.

Varietatea Duke este cea mai răspândita varietate de afin din lume. Tot ce tine de Duke iti  va plăcea. Este ușor de întretinut. Este frumos tot anul. Cel mai important dintre toate, produce o recoltă uriașă, gustoasă și sănătoasă de care se va bucura întreaga familie.

Afinele sunt pline de beneficii sănătoase. Studiile au arătat că antioxidanții din afine pot ajuta la îmbunătățirea vederii, la prevenirea cancerului și chiar la protejarea împotriva bolilor de inimă. Veți avea un fruct incredibil de benefic pe care îl puteți culege din propria grădină.

Obțineți afine chiar la începutul verii. Dintre toate varietatile de afin, Duke este cel mai timpuriu. Veți obține o recoltă uriașă de afine dulci, delicioase, la începutul verii. Chiar atunci când incepe vara sa isi intre in drepturi si iti doresti ceva racoritor de vară, planta ta Duke îți va oferi unul dintre deliciile verii.

Duke este superb în fiecare anotimp. Când nu te bucuri de gustul deosebit al fructelor, vei admira cât de frumoasă este aceasta planta de afin. Primăvara, te va incanta spectacolul aparitiei unor flori delicate, albe și roz. Desigur, vara apar tentantele fructe albastre. Apoi, toamna, frunzele se transformă într-un galben/portocaliu vibrant. De Duke veți fi fascinat tot anul.

Foarte usor de intretinut, sunt autofertile, adica se polenizează singure cu ajutorul albinelor. Desi inca cateva plante de afin pe langa ajuta la cresterea productiei si a calitatii fructelor. Asadar pentru recolte mai bogate adaugati 2-3 plante de afin in gradina dvs si veti avea recolte mai ridicate pe toate plantele.

Este o planta foarte rezistenta la inghet, rezistand pana la -35 grade C. Iar florile sunt foarte rezistente la temperaturi negative, rezistand pana la -20 C, desi acesta infloreste primavara tarziu, cand riscul ingheturilor tarzii dispare.

Sunt foarte ușor de cules, se culeg chiar cu mâinile, nefiind necesare alte echipamente. Va fi o activitate excelenta pentru familie. Pur si simplu va plimbati mana prin planta iar delicioasele fructe vor ajunge in palma ta.

Taierile se fac după cum este necesar, la sfârșitul iernii,  începând cu al doilea an după plantare.

Plantele sunt crescute si aclimatizate in Romania. Sunt adaptate la clima Romaniei, zile insorite si calduroase si nopti racoroase sau uneori reci. Plantele sunt produse de pepiniera Nobilfruct Transilvania cu o istorie bogata in producerea materialului biologic de afin cu tufa inalta. http://nobilfruct.ro/

Plantele se livreaza in container de 1.5 L cu scoarta de pin pentru a impiedica cresterea vegetatiei nedorite. Planta la livrare prezinta mai multe tulpini si o inaltime de 40-50 cm.

In interiorul pachetului se vor gasi instructiuni pentru alegerea locului de plantare, plantarea, irigarea si intretinerea arbustilor

Comandați astăzi, astfel încât să nu pierdeți șansa de a vă bucura de cel mai popular cultivar de afine lume.

 

Recenzii 2

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Arbust Duke planta afin 1.4 L produs in Romania


Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!