19.9900

Arbust Toro planta afin 1.4 L produs in Romania

Rating:
100% of 100
Preț special 19,99 LEI Preț standard 29,88 LEI

Este probabil cultivarul de afin cel mai usor de  crescut si este printre cele mai productive

Gustul si aroma Toro ului sunt deosebite si unice

Cel mai important dintre toate, produce o recoltă uriașă, gustoasă și sănătoasă de care se va bucura întreaga familie.

Toro este superb în fiecare anotimp

Descriere

Toro este cea mai răspândita varietate de afin. Este un arbust ușor de cultivat, plantele de afin Toro prezinta foarte puține  pretentii in ceea ce priveste caracteristicile solului, dar prefera solul acid.

Rezista înghețurilor de primăvară destul de bine, rezultând asfel randamente ridicate și consistente in productia de fructe.

Este probabil cultivarul de afin cel mai usor de  crescut si este printre cele mai productive, gustul si aroma Bluecrop ului sunt deosebite si unice.

Cel mai important dintre toate, produce o recoltă uriașă, gustoasă și sănătoasă de care se va bucura întreaga familie.

Afinele sunt pline de beneficii sănătoase. Studiile au arătat că antioxidanții din afine pot ajuta la îmbunătățirea vederii, la prevenirea cancerului și chiar la protejarea împotriva bolilor de inimă. Veți avea un fruct incredibil de benefic pe care îl puteți culege din propria grădină.

Bluecrop este superb în fiecare anotimp. Când nu te bucuri de gustul deosebit al fructelor, vei admira cât de frumoasă este aceasta planta de afin. Primăvara, te va incanta spectacolul aparitiei unor flori delicate, albe spre crem. Desigur, vara apar tentantele fructe albastre. Apoi, toamna, frunzele se transformă într-un rosu vibrant. De Bluecrop vei fi fascinat tot anul.

Vaccinium corymbosum "Toro" este un arbust cu frunze mari ovale de verde închis, frunze care se transformă in nuanțe atractive de roșu aprins toamna.

La sfârșitul primăverii, florile de culoare alb-crem cilindric, cedeaza locul unor afine medii spre mari, de culoare albastru deschis, care se matureaza în timpul verii, undeva in mijlocul lunii Iulie.

Fructele sunt excelente pentru consum in stare proaspata, folosite pentru placinte si prajituri, congelare sau alta forma de procesare.

Iarna decoreaza fermecător prin ramurile cu frunze înroșite care formează o siluetă minunată.

Deși plantele sunt auto-fertile, polenizarea încrucișată cu o alta varietate produce fructe de o mai buna calitate.

Planta creste pana la 1,8-2,4 m. Prefera soarele un sol acid cu o buna retentie de apa si cu un drenaj corespunzator.

            Perfect pentru gradinile de arbust mixte din  oraș sau de la tara, grădinile de la cabane sau plantatii comerciale. Poate fi cultivat ca gard viu sau în containere.

Sunt foarte ușor de cules, se culeg chiar cu mâinile, nefiind necesare alte echipamente. Va fi o activitate excelenta pentru familie. Pur si simplu va plimbati mana prin planta iar delicioasele fructe vor ajunge in palma ta.

Taierile se fac după cum este necesar, la sfârșitul iernii,  începând cu al doilea an după plantare.

Plantele sunt crescute si aclimatizate in Romania. Sunt adaptate la clima Romaniei, zile insorite si calduroase si nopti racoroase sau uneori reci. Plantele sunt produse de pepiniera Nobilfruct Transilvania cu o istorie bogata in producerea materialului biologic de afin cu tufa inalta. http://nobilfruct.ro/

Plantele se livreaza in container de 1.5 L cu scoarta de pin pentru a impiedica cresterea vegetatiei nedorite. Planta la livrare prezinta mai multe tulpini si o inaltime de 40-50 cm.

In interiorul pachetului se vor gasi instructiuni pentru alegerea locului de plantare, plantarea, irigarea si intretinerea arbustilor

Comandați astăzi, astfel încât să nu pierdeți șansa de a vă bucura de cel mai productiv cultivar de afine lume.

 

Recenzii 4

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Arbust Toro planta afin 1.4 L produs in Romania


Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!