Despre HortiFrut

Compania noastra HortiFrut comercializeaza seminte profesionale de legume si flori, unelte si accesori de gradina, echipamente horticole, produse fitosanitare pentru igiena publica si protectia plantelor (pesticide) precum:

- erbicide pentru controlul buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) si dicotiledonate (frunza lata) din culturile de porumb, grau, rapita, vita de vie, pomi fructiferi si legume

-  insecticide pentru combaterea principalilor daunatori (gandacul din Colorado, afide, paduchi, musculita alba de sera, acarieni etc.) la culturile de cartof, castraveti, mar, prun, cires, cereale.

- fungicide impotriva bolilor (rapan, fainare, monilioza, mana, putregaiul cenusiu, patarea cafenie etc.) la tomate (rosii), ardei, vinete, varza, fasole etc. dar si la pomi (mar, par, cires, prun, cais) si arbusti fructiferi capsun, zmeur, mur, coacaz, afin si vita de vie.

Magazinul nostru ofera clientilor foarfeci profesionale, unelte, aparate de legat, sfoara flexibila, banda elastica, pompe de stropit, totul pentru a asigura plante sanatoase si recolte bogate. Oferim preturi reduse si produse de calitate.

De asemenea va oferim consultanta gratuita in alegerea unor soiuri si hibrizi de seminte, identificarea si tratarea bolilor si daunatorilor la cereale, legume si pomi fructiferi si va stam la dispozitie cu recomandari privind nutritia plantelor cu o gama larga de fertilizanti organici sau ingrasaminte complexe NPK pe baza de azot, fosfor, potasiu si microelemente Calciu, Magneziu, Cupru, Bor. Va oferim ingrasaminte organice, ecologice-fertilizanti de cea mai buna calitate.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi, privind identificarea bolilor plantelor, taierea corecta a pomilor si vitei de vie, modalitati usoare pentru legarea pomilor fructiferi, vitei de vie, arbustilor fructiferi si a legumelor cu ajutorul aparatului de legat si a altor accesorii pentru palisat.

Magazinul nostru horticol se adreseaza micilor gradinari, pepinierelor, exploatatilor pomicole si viticole.

Livrarea este rapida, usoara si se face pe intreg teritoriul Romaniei. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Compania isi are sediul in Cluj-Napoca cel mai dezvoltat oras al Transilvaniei.