36.6

Duracid spay- insecticid aerosol viespi

36,60 LEI
Insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unui spectru larg de insecte
Descriere

Insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unui spectru larg de insecte: viespi, gandaci

CARACTERISTICI

DURACID este un insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unei game largi de insecte târâtoare şi zburătoare, foarte eficient împotriva viespilor, fiind prevăzut cu aplicator special care facilitează tratarea obiectivului dorit. Jetul de soluție insecticidă ajunge la 4 metri distanță. Efect insecticid puternic.
Datorită compoziţiei, are o acţiune dublă, de combatere şi reziduală. Din acest motiv, jetul trebuie să fie îndreptat nu numai în aerul din mediul înconjurător, ci şi spre suprafeţele din mediul care se doreşte a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate în apă, DURACID este folosit în dezinsecţia mediilor înconjurătoare, a comunităţilor, a hotelurilor, a depozitelor şi a magaziilor.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 40/60 0,125 g; Tetrametrină 0,25 g; Piperonilbutoxid 1,25 g
Emulsionant şi antioxidant 0,42 g; Petrol inodor 5,28 g; Butan Propan 35,00 g; Apă deionizată q.b. a 100

UTILIZARE

Recomandat în dezinsecţia mediilor înconjurătoare, a comunităţilor, a hotelurilor, a depozitelor şi a magaziilor.
Împotriva insectelor zburătoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depăşi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci când este necesar şi a se pulveriza în sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.
Contra insectelor târâtoare (gândaci, furnici şi alte insecte târâtoare) a se stropi produsul îndreptând jetul spre locurile prin care insectele trec sau în care îşi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele uşilor şi ferestrelor, în crăpături, sub mobilier, în apropierea coşului de gunoi.

Duracid viespi 750 ml - 12 bucati/cutie

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Duracid spay- insecticid aerosol viespi


Rating-ul dumneavoastră