15.9

Duracid praf - insecticid impotriva păduchilor de găină

15,90 LEI
Insecticid piretroid sub formă de praf eficient împotriva păduchilor de găină, furnicilor, gândacilor de bucătărie, puricilor, muștelor și alte insectelor târâtoare.
Descriere

Insecticid piretroid sub formă de praf gata pentru a fi folosit, cu efect de lungă durată și acțiune insecticidă puternică. Eficient împotriva paduchilor de gaina, furnicilor, gândacilor de bucătărie, puricilor, muștelor și alte insectelor târâtoare.

COMPOZIȚIE

Cipermetrină 0,6 g

CARACTERISTICI

DURACID PRAF este un insecticid sub formă de praf recomandat pentru combaterea furnicilor, gândacilor de bucătărie, acarienilor, păduchilor, puricilor, acarienilor de praf, peștișorului argintiu, insectelor isopode și muștelor. Produsul se caracterizează prin acțiune insecticidă deosebit de puternică și efect rezidual îndelungat, care va proteja zona tratată de infestații ulterioare.

UTILIZARE

DURACID PRAF este folosit ca atare, distribuind produsul direct pe suprafeţele ce trebuie tratate în doză de 15–20 g/m. Cu un dozator corespunzător, a se sufla praful în interiorul găurilor sau fisurilor, unde se suspectează că există furnici sau alte insecte infestante. Produsul poate fi folosit chiar şi în aproprierea prizelor de curent sau în zona instalaţiilor electrice unde folosirea apei este periculoasă. Pentru a spori eficienţa în tratamentul cuiburilor de furnici, după ce aţi împrăştiat praful deasupra cuibului, turnaţi apă pentru ca praful să intre în interiorul cuibului.
DURACID PRAF este indicat a fi folosit atât în interior cât şi în exterior pentru tratarea locuinţelor (bucătării, subsoluri, glafuri, trotuare etc.), grădinilor, zonelor din perimetrul clădirilor, muşuroaielor de funici vizibile pe pajişti sau sub vegetaţie, zonelor anexe ale caselor sau mediilor civile pentru a crea o barieră preventivă. Mai poate fi folosit:
în comunităţi precum case de îngrijire, spitale, cantine, şcoli, cazarme, zone de camping, magazine, restaurante etc.
În adăposturile pentru animale (canise, staule, coteţe de pui, stâne, etc.)
În depozitele de deşeuri etc. În mijloacele de transport precum vagoane de tren, autobuze.

Duracid praf 200 gr - 50 bucati/cutie

Recenzii

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Duracid praf - insecticid impotriva păduchilor de găină


Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!